Ingrediente

1 varza mica (aprox 1 kg)
200 gr taitei lati
1 ceapa
5 linguri ulei
4 prize piper (sau dupa gust)
sare

Portii: 3-4

  1. Varza se taie fideluta si se framanta 1 minut cu 1 lingurita rasa de sare. Se lasa 5 minute sa se inmoaie.
  2. In timpul acesta tocati ceapa marunt si caliti-o in uleiul incins. Folositi o tigaie mai mare (eu am folosit wok-ul).
  3. Puneti taiteii la fiert in multa apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.
  4. Adaugati varza peste ceapa si caliti-o putin peste 10 minute, la foc mediu, amestecand des sa nu se arda. Spre sfarsit dati focul la mic. Cand e aproape gata condimentati-o cu piper.
  5. Adaugati taiteii scursi de apa si amestecati bine. Gustati de sare.
  6. E buna si reincalzita.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*