Despre ouale de prepelita

O cură cu ouă de prepeliţă este oricând benefică pentru că NU au contraindicaţii!

„medicament universal”

Ouăle de prepeliţă şi-au câştigat reputaţia unui veritabil medicament-minune, aducând o serie de beneficii de netăgăduit organismului. Revitalizează organismul, indiferent de vârstă, sunt o sursă naturală de colină ce ajută la dezvoltarea creierului şi îmbunătăţesc IQ-ul copiilor. Se folosc benefic în perioada pre şi postnatală, dar şi după intervenţii chirurgicale şi radioterapii. Specialiştii sunt la unison de părere asupra efectelor benefice ale ouălor de prepeliţă. Un avantaj superior al acestora este că ele nu au contraindicaţii, astfel că o cură cu ouă de prepeliţă este oricând benefică.
Puţini ştiu că, în Japonia, şcolarilor li se oferă la prânz, zilnic, câte două ouă de prepeliţă, cauza fiind evidentă – complexul de vitamine şi minerale ajută creierul la memorarea materiei studiate. Oul de prepeliţă este considerat „medicament universal” pentru valoarea nutritivă şi pentru compoziţia chimică bogatăîn P, Ca, Fe, oligoelemente, vitamine şi în mod deosebit sulful care intră în compoziţia tuturor cartilagiilor, părului, unghiilor şi a pielii.
Prin aportul de lecitină, oul de prepeliţă este un bun adjuvant al tratamentului cu gerovital recomandat persoanelor care au trecut de 35-40 ani pentru regenerarea organismului, dar şi pentru menţinerea constantelor mentale ale creierului ce se reduc odată cu regresia biologică a organismului. Fierte sau crude, aceste ouă aduc o serie de beneficii organismului – au o valoare nutriţională de patru ori mai mare, iar medicii le recomandă în tratarea diverselor boli sau pentru menţinerea stării de sănătate.

Oul de prepeliţă este considerat „medicament universal”